Sompo'nun Talihlisi Aracını Teslim Aldı

"Sigorta Yaptırana Araba" sloganıyla otomobil kazanma şansı sunan Sompo Japan Sigorta, müşterilerine kampanya dahilindeki çekilişle her ay bir Nissan Micra kazandırıyor. Kadıköy 14. Noteri ve Milli Piyango İdaresi Yetkilisi gözetiminde gerçekleştiren Sompo Japan'ın 1'inci çekilişinin talihlisi İlmettin Kerimoğlu, Nissan Micra aracını teslim aldı. Araç anahtar teslim töreninde konuşan Kerimoğlu, işyeri sigortası yaptırarak kampanyaya katılma fırsatı yakaladığını söyledi. İkinci el araç alım satımıyla uğraştığını ve araba kazanmasının büyük bir şans olduğunu belirten Kerimoğlu, "Bu kampanyayı tüm müşterilerimize tavsiye edeceğim" dedi.

Nissan Micra'nın anahtar teslimini ise Sompo Japan Genel Müdür Yardımcısı Besim Ergun gerçekleştirdi. Ergun, kampanyanın satışlarda etkili olduğunu ve ilk dört ayda sektörde iki katı kadar bir büyüme gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ergun, "Kampanyayla bireylerde farkındalık duygusunu uyandırmak istedik. Sigortalıların bu kampanyayla sadece araba kazanmak amacıyla gelip poliçe satın aldıklarını sanmıyorum. Fiyat ve hizmet kaliteniz iyi olduğu zaman, bir de üstüne böyle bir kampanya sunulduğunda, insanların ilgisini çekiyor. Bu ilgiyle birlikte acente ve dağıtım kanalına geliyorlar. Üründen de memnun olunduğunda tercih edilmeniz kaçınılmaz oluyor" şeklinde konuştu.