Sompo Japan'dan Hayatı Kolaylaştıran Yenilik

Teknolojik uygulamaların takipçisi Sompo Japan Sigorta'dan bir yenilik daha: "Hasar ihbarından, hasar takibine kadar tüm sigortacılık işlemlerinin cep telefonundan gerçekleştirilmesine olanak tanıyan "SigortaMobil" uygulaması yayında !Yenilikçi teknolojik yaklaşımlarla müşterilerinin ve iş ortaklarının hayatını kolaylaştırmayı ilke edinen ve teknolojiyi daima en etkin şekilde kullanma gayreti içinde olan Sompo Japan Sigorta, geliştirdiği iPhone uygulaması "SigortaMobil" ile yine sektörün öncülerinden olmayı başardı.

"SigortaMobil", Sompo Japan müşterilerinin sigortayla ilgili ihtiyaçlarını yer ve zaman kısıtlaması olmaksızın karşılıyor. Bu uygulama ile hasar ihbarı yapmak, telefonun kamerasını kullanarak hasar fotoğraflarını şirkete ulaştırmak, hasar dosya durum takibi yapmak çok kolay. Ayrıca sigortalılar, SigortaMobil ile tüm poliçe detaylarına ulaşılırken, diğer ürünler hakkında da detaylı bilgi edinilebiliyorlar. Uygulamayı kullanan sigortalılara, poliçe vade bitiş tarihleri de iPhone bildirim mesajlarıyla hatırlatılarak, sigortasız yola çıkma riski önlenmiş oluyor. Ayrıca Sompo Japan Sigorta müşterileri SigortaMobil ile diledikleri konum bilgisini girerek veya telefonlarının gps özelliğinden yararlanarak en yakın acentenin ve anlaşmalı servisin nerede olduğunu harita üzerinde görüntüleyip tarif alabiliyorlar.Uygulamanın bir başka özelliği de seyahat sigortası satışına olanak tanıması. Sompo Japan müşterilerinin, son derece kullanıcı dostu ekranlara sahip SigortaMobil'den yararlanmaları için sadece TC kimlik numaralarını girip aşamaları takip etmeleri yeterli oluyor.