Sompo Japan Sigorta'yla Seyahatlerinizi Güvence Altına Alın

Sompo Japan Sigorta seyahatinizi kolaylaştırmak için sunduğu seyahat sigortalarıyla oldukça iddialı. Müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek birçok alternatif ürün sunan Sompo Japan Sigorta, ürünleriyle yurtiçi ve yurtdışı tatillerinizi sigorta kapsamına aldığı gibi yurtdışında eğitim gören ve işi gereği sürekli seyahat edenlere de kolaylık sağlıyor. Sompo Japan seyahat sigortası ürünleri ile bagaj kaybını, uçak rötarını, kapkaçı, tur iptalini dert etmenize gerek kalmıyor.

Sompo Japan Sigorta müşterilerinin farklı taleplerine göre oluşturduğu seyahat sigortaları kapsamında şu ürünleri sunuyor: Konsoloslukların talep ettiği teminat içeriklerinden oluşan Vize Seyahat Sigortası, zorunlu paket tur kapsamında düzenlenen Yurtiçi Seyahat Sigortası, zorunlu vize sigortasından daha kapsamlı ve daha geniş teminatlar sunan Elit Seyahat Sigortası, erken rezervasyon dönemlerinde koşulsuz şartsız iptal imkânı sağlayan Erken Rezervasyon İptal Sigortası, eğitim amaçlı yurtdışı çıkışlarında uzun süreli teminat sağlayan Yurtdışı Eğitim Sigortası ve uluslararası taşımacılık şirketlerinde şoför olarak çalışan kişilerin Schengen ülkelerine vize almak için kullandıkları Nakliyat Şoförleri Seyahat Sigortası. Sompo Japan Sigorta, müşterilerine sunduğu ürün çeşitliliği avantajının yanı sıra, ihtiyaç halinde hastane organizasyonundan, tedavi sonrası ülkeye geri dönüş organizasyona kadar pek çok yardım hizmeti kullanımında da avantaj sağlıyor. Bu avantajlardan yararlanmak için sigortalıların tek yapması gereken hasar anında hiçbir işlem yapmadan asistans şirketini aramak. Bu sayede onay verilmiş sigortalılar, acil tıbbi girişimler sonucunda oluşacak hastane faturası kapsamında hiç bir ücret ödemeden kurumdan ayrılabilirler.