Sompo Japan Sigorta'dan Türk Silahlı Kuvvetleri Personeline İndirim!

Sompo Japan Sigorta, Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve eşleriyle, Askeri Vakıf ve İştiraklerde çalışanlara özel bir indirim uygulaması başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu uygulama ile Sompo Japan bireysel kasko poliçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve eşleriyle, Askeri Vakıf ve İştiraklerde çalışanlara %20'lere varan özel indirim imkanı sunuluyor. Standart kasko poliçesi teminatları ile yetinmeyenler için hazırlanmış olan Sompo Japan bireysel kasko poliçesi, zengin teminat içeriğinin yanı sıra lastiğin patlaması, benzinin bitmesi gibi zor durumlarda da sunduğu yardım hizmetiyle sigortalılarının hayatını kolaylaştırıyor. 3 yıl ve üstü hasarsızlık indirimi olan sigortalıların hasar anında hasarsızlık indiriminin sıfırlanmaması, hasarlanan parçaların yeni değerlerinin ödenmesi ve aracın yurt çapında yaygın anlaşmalı servislerde hiçbir ücret ödemeden tamir edilmesi de bu ürünün avantajları arasında.