Sompo Japan Sigorta web yüzünü yeniledi

Sompo Japan Sigorta’nın web sitesi www.sompojapan.com.tr güncel trendler ile tüketicilerin eğilim ve ihtiyaçları dikkate alınarak yenilendi.

Sompo Japan Sigorta’nın yenilenen web sitesi güncel trendler ile tüketicilerin eğilim ve ihtiyaçları dikkate alınarak yenilendi. Hem tasarım hem içerik dizini olarak yenilenen web sitesi, ziyaretçilerine site içi dolaşımda kolaylık sağlarken, bilgiye hızlı bir biçimde ulaşma imkânı sunuyor.

Kullanıcı dostu tasarımı ile teknolojik araçlara uygun olarak hazırlanan web sitesi, yalnızca bilgisayar değil, tablet ve telefon gibi internete bağlı tüm cihazların ekran boyutlarına uygun olarak kendini konumlandırabiliyor. Sompo Japan Sigorta, müşterilerine, internet sigortacılığı bölümü ile prim ödeme, poliçe bilgilerine erişim, poliçe hatırlatma gibi hizmetler de veriyor.

Kullanıcı dostu özelliği, sade ara yüzü ve farklı cihazlara uyumlu yapısı sayesinde ziyaretçilere kolayca işlem yapabilme özgürlüğü sunan Sompo Japan Sigorta web sitesinde, iletişimin dinamik yapısı tasarıma ve altyapısına da yansıtıldı. Ürün sayfaları başta olmak üzere tüm menülerin sadeleştirildiği yeni web sitesinde ziyaretçiler online işlemler ile özellikle hasar işlemleri adımlarına da kolayca erişebiliyor. Kullanıcılar hasar işlemleri bölümünden hasar ihbarı ve takibi yapabiliyor,  anlaşmalı servis iletişimi gibi bilgilere ve hasar anında yapılması gerekenlere de kolayca erişilebiliyor.

Yenilenen web sitesine www.sompojapan.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.