Sompo Japan Sigorta, Satış Yönetim Sistemi İle Ödül Aldı

Sompo Japan Sigorta, 1400’den fazla acentesi ile daha yüksek ölçekli iş birliği yapabilmek için geliştirdiği Satış Yönetim Sistemi ile ödül aldı.

Sompo Japan Sigorta, acente satış yönetimi faaliyetlerini düzenleyen otomasyon sistemi projesiyle Japonya’da düzenlenen proje yarışmasında birinci oldu. Satış Yönetim Sistemi adı verilen bu proje, şirketin ürün yönetimi, iş zekası, acenteler satış ve web teknolojileri departmanlarını bir araya getirdi. Sompo Japan Nipponkoa tarafından dünyadaki tüm Sompo şirketleri arasında düzenlenen yarışmada birinci gelen Satış Yönetim Sistemi’ni geliştiren ekip, ödülünü Sompo Japan Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Shinobu Arimoto’nun elinden aldı. Satış Yönetim Sistemi isimli proje, 1400’ün üzerinde acentenin Sompo Japan Sigorta ile yüksek ölçekli bir çalışma içine girmesi ve şirketin sistemine entegre edilmesi için satış yöneticilerinin kullanacağı, şirket içi bir iş akış otomasyonu olarak tasarlandı. Bu sistem sayesinde yöneticiler, tüm Sompo Japan Sigorta acenteleriyle hangi alanda iş geliştirmeleri gerektiğini takip edebiliyor ve her bir projeyi kolaylıkla takip ederek sonlandırabiliyor.