Sompo Japan Sigorta Dünyayı Gezmeye Devam Ediyor!

Şimdiye kadar gerçekleştirdiği seyahat kampanyaları ile sektörde farklılık yaratan Sompo Japan Sigorta, 2013 yılında da seyahat kampanyalarına devam edeceğini bildirdi.

Seyahatlerin, hem acentelerin ufkunu açma, hem de şirketin yöneticileri ile acenteler arasında sosyal bir paylaşım ortamı oluşturması nedeniyle son derece yararlı olduğuna inandıklarını ifade eden Bireysel Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şenol Ortaç, "Kampanyalarımız sayesinde 10 yıldır bizimle olan ve seyahatlerimize katılan bir acentemiz, herhalde dünyanın birçok yerini görme fırsatı bulmuştur. Seyahat kampanyalarımız acentelerimiz arasında da büyük beğeni ile karşılanıyor" dedi. Şimdiye kadar Tayland, Prag, Küba, Japonya, St. Petersburg, Singapur, Varşova, Dubai, Brezilya gibi dünyanın 15-20 farklı şehrinde acentelerini misafir eden Sompo Japan Sigorta; Yunan Adaları, Amerika ve diğer sürpriz seyahatler ile 2013 yılına da damgasını vurmaya hazırlanıyor.