Şehrini En Güzel Görüntüleyene Sompo Japan Sigorta'dan Hediye

Sompo Japan Sigorta, Facebook'taki üyelerine özel ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenliyor. 30 mayıs-30 haziran arasında düzenlenecek olan yarışmaya, yaşadığınız şehri anlatan bir fotoğraf çekerek katılabilirsiniz. Şehrini en güzel yansıttığını düşünen fotoğrafı çekip, bunu şirketin resmi Facebook sayfasından sunulan uygulamaya yükleyenleri sürpriz hediyeler bekliyor. Üstelik bu yarışmada puan toplamanız son derece kolay.

Çektiğiniz fotoğraf beğenildiğinde, arkadaşlarınızı bu yarışmaya davet ettiğinizde ya da yarışmaya katılan diğer fotoğraflara oy verdiğinizde puan kazanabilir ve kazanma şansınızı arttırabilirsiniz. Yarışmaya katılmak için Sompo Japan Sigorta'nın Facebook sayfasındaki uygulamasında, kendinizle ilgili bilgileri doldurup, çektiğiniz fotoğrafı yüklemeniz yeterli. Yarışmanın sonunda dereceye girenleri ise şu ödüller bekliyor: Birinciye HP Netbook, ikinciye Samsung fotoğraf makinası, üçüncüye ise Acil Sağlık ve Konut Eşya Planı Poliçeleri. Yaşadığınız şehirle ilgili en güzel fotoğrafı çekmek konusunda iddialıysanız, bu ödüllü yarışmaya katılmak ve detayları öğrenmek için www.facebook.com/sompojapansigorta" adresini tıklamanız yeterli.