"Sahne Bizim" Diyen Sompo, Sosyal Medya Sahnesindeki Yerini De Aldı

Sosyal medyanın önemi ve hayatımızdaki yerinin giderek arttığı gerçeğinden yolan çıkan Sompo Japan Sigorta, sosyal medyadaki yerini aldı. Müşterilerine her ortamda ulaşmayı hedefleyen Sompo, facebook ve twitter'daki resmi sayfalarında şirketle ilgili güncel haberleri paylaştığı gibi düzenlediği yarışmalarla da üyelerine ödüller dağıtıyor.

Türk sigorta sektörünün önemli oyuncularından Sompo Japan Sigorta, sosyal medyanın her geçen gün artan gücünün farkında olduğunu göstererek Facebook ve Twitter'da resmi sayfasını açtı. Müşterileriyle her ortamda hızlı ve kolay iletişim kurmayı amaçlayan şirket, Facebook ve Twitter sayfaları üzerinden müşterilerine şirketle ilgili güncel haberleri, kampanyaları duyururken, aynı zamanda acenteleri ve çalışanlarıyla da bilgi paylaşımında bulunarak şirket içi iletişimini arttırıyor.

Sompo Japan Sigorta'nın Facebook ve Twitter sayfalarına üye olarak sektör ve şirketle ilgili güncel haberlerin yanı sıra, müşterilere özel hazırlanan kampanyaları öğrenebilir ve sayfa üzerinden düzenlenen yarışmalara katılarak hediyeler kazanabilirsiniz. Bunun yanı sıra şirket bünyesinde sunulan bütün ürünleri inceleyebilir, istediğiniz bilgiye rahatlıkla ulaşarak kendinize uygun sigorta ürününü seçebilirsiniz. Haftanın her günü sürekli güncellenen Sompo Japan Sigorta'nın Facebook sayfasına www.facebook.com/SompoJapanSigorta linkinden, Twitter sayfasına ise www.twitter.com/somposigorta linkinden ulaşabilirsiniz.