İkinci Nissan Micra Bursa'ya Gitti

Sompo Japan Sigorta, "Sigorta Yaptırana Araba" sloganıyla müşterilerine otomobil kazandırmaya devam ediyor. İkinci çekilişini Kadıköy 14. Noteri ve Milli Piyango İdaresi Yetkilisi gözetiminde gerçekleştiren Sompo Japan'ın, kazanan talihlisi Aydın Başaran, Nissan Micra aracını teslim aldı. 18 Temmuz'da gerçekleşen araç anahtar teslim töreninde konuşan Bursalı talihli, çekiliş hakkını ferdi kaza sigortası yaptırarak kazandığını söyledi. Tornacı olduğunu belirten Başaran, otomobil kazanmasının kendisi için büyük bir süpriz olduğunu ifade etti. Kazandığı Nissan Micra'yı eşine hediye edeceğini söyleyen Başaran, "Sompo Japan Sigorta'dan aldığı poliçeden oldukça kârlı çıktığını vurgulayarak, kampanyadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İkinci Nissan Micra talihlisine araç anahtarını teslim eden Sompo Japan Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Şenol Ortaç, "Sigorta Yaptırana Araba" kampanyasının 3. çekilişinin de tamamlandığını belirterek, özellikle bireysel ürünlerde büyüme oranının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Ortaç, "Hem bu kampanya hem de acentelerimiz ve müşterilerimize yaptığımız başka kampanyaların da etkisiyle, ilk 6 ayda sektörün epey üzerinde bir büyüme gerçekleştirdik. Müşterilerimizden çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu kampanya ile acentelerimizin poliçeyi satarken ellerinde bir enstrümanları daha oluştu. Gerek mevcut müşterilerine poliçelerini yenilerken, gerekse yeni müşterilerine poliçe sattıklarında bu kampanyanın artı bir avantaj sağladığını görüyoruz" dedi. Dönem dönem değişik mecralardan kampanyalarını duyurduklarını da sözlerine ekleyen Ortaç, "Temennim, her çekilişte farklı illerden talihlilerin kazanma şansı elde etmesi" diyerek sözlerini tamamladı.