Eviniz Yeterince Güvencede Mi ?

Kendimizi en çok güvende hissetmek istediğimiz yer olan evimizde aslında o kadar da güvende olmadığımızı düşünen sigorta şirketleri, evde yaşanabilecek beklenmedik kazalar için konut sigortalarıyla güvence sağlıyor. Standart konut sigortalarının yeterli olmadığını düşünen Sompo Japan Sigorta, Artı Konut Sigortası'yla gezdiğiniz bir mağazada çocuğunuzun kırdığı ürünleri bile sigorta kapsamına alıyor. Şirket, standart konut sigortalarında kapsam dışında tutulan mp3 çalar, laptop, playstation gibi elektronik eşyaları da voltaj düşmesi sonucu bozulma gibi beklenmedik durumlara karşı teminat altına alıyor. Ağaç devrilmesi, hırsızlık, hava ve kara araçlarının çarpması gibi ihtimallerin yanı sıra 7 gün 24 saat yardım hizmeti sunan Sompo Japan Sigorta, çilingir, su ve elektrik tesisatı hizmeti, eve doktor, ambulans ve tıbbi ekipman yollanması gibi hizmetler de sağlıyor. Konut dışında sigorta kapsamındaki kişilerin kapkaça uğraması zararı poliçe teminatları kapsamında karşılanıyor. Artı Konut Sigortası sel ve hırsızlıkta muafiyetsiz olması özelliğiyle, hasarsızlık indirimiyle, kişinin birden çok evini sigorta ettirmesi durumundaysa ev çokluğu indirimleriyle özel avantajlar sunuyor. Bunun yanı sıra evdeki misafirlerin eşyalarının başına gelen hasarlar, evdeki çalışanın kazayla kırdığı cam sehpa ve elektronik eşyalar, ziynet eşyaları veya açıkta bulunan para veya mücevheratlar, komşuya verilen zararlar da yüksek teminat bedelleriyle teminat altına alınıyor.